Saturday, January 1, 2011

Doa Memagar Isteri Selepas AKAD NIKAH

Assalamualaikum.....

Entri khas buat suami....dan bakal suami pun boleh gak!! Di bawa khas oleh Pak Ngah Rafit Ismeth Emir. Thanks to Pak Ngah. Jangan ingat rumah jer kena pagar....orang pun kena pagar juga.

Psssst suami-suami....sila jaga dgn baik isteri anda ya! Jangan biar dia terluka....krn anda!!

+++++++++

Selepas majlis akad nikah, pada malam pengantin sebelum memulakan adab-adab berpengantin yang lain, hendaklah suami meletakkan tangan kanannya di atas ubun-ubun kepala isterinya sambil berdoa:

“Ya Allah, aku memohon kepadaMU kebaikan yang telah Engkau selubungi ke atasnya, dan aku berlindung dari keburukannya dan keburukan yeng telah Engkau selubungi ke atasnya. Ya Allah berkatilah isteriku ini atasku dan lindungi dirinya dari segala keburukan perbuatan orang-orang yang dengki dan perbuatan tukang sihir apabila dia telah melakukan sihir dan perbuatan orang-orang yang suka melakukan tipu daya. (Riwayat Abu Daud)


[Gambar Ihsan : FOTOINSPIRASI]

IKLAN SEKEJAP....[he he he he]

Sesape yang perlukan khidmat fotografi......untuk event & majlis perkahwinan bolehlah click kat FB Fotoinspirasi tu! Tolong promote bagi pihak.....photo yang depa amik semua cantik2 tau. Ataupun korang boleh CLICK DI SINI.....psssst ada promosi 2011 taw!! Sape yg nak kahwin tu cepat2lah booking ye...atau contact tokey dia ya....

Nama glamour dia ::Yeop::

Ini...::Andi:: sama cam kt atas gak.....

***Cik Yanie Gebu....awak nk cakpong...cakpongkan....leh la contact! he he heCK : Sape nk pagar saya nie...huhuhu

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!