Monday, January 3, 2011

Lelaki Kasanova Cap Ayam

Assalamualaikum...

Info ini saya cedok dari Harian Metro! Baca artikel ini memang menyakitkan hati. Macam2 manusia buat utk kesenangan diri sendiri. Erghh memang tak patut. Manusia sekarang [bukan semua] suka ambil jalan mudah untuk kaya....kaya tanpa perlu susah payah! Dok goyang kaki then tunggu duit jatuh dari langit gedebuk jatuh atas riba! Erhhhh gila pemalas manusia camni....menyemak dunia aje!

Bacalah artikel ini bagaimana sesetengah lelaki telah mempergunakan janji2 manisnya untuk 'mengepow' duit perempuan! Yang bestnya....dia 'pow' duit awek dia yg tak cun then duit tu dia bela plak awek dia yg sorang lagi yang cun! Hampeh tul....

So, perempuan2 di luar sana...berhati2lah! Jangan mudah terpedaya dgn janji manis lelaki yang macam ini. Masih ada lagi lelaki yg baik dan tahu menghargai wanita....jadi bersabarlah menunggu. Jangan terburu-buru dalam membuat pilihan utk menjadikan lelaki yg baru kita kenal sbg pasangan hidup....siasat dahulu latar belakangnya....





CK : Bukan sahaja lelaki....perempuan pun ada juga yg mcm nie...! Inilah yang menyedihkan....Allah bagi kita pancaindera yg sempurna...fizikal yg baik kenapa kita tak berusaha untuk mendapatkan sesuatu dengan halal...??

3 comments:

  1. Clever gile mamat ni. Tapi biasa la tu kalo dah kaki conman camni. Haihh apa la nak jadi dgn manusia skarang ni kan...

    ReplyDelete
  2. 2 la..kadang2 bile da taw kelebihan sendiri 2...gunela elok2

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!