Friday, February 11, 2011

Kerja-kerja Sedang Dijalankan!!

Assalamualaikum...

Adeeh penatnya! Baru balik dari klinik di Bukit Damansara. Penat. Bertambah penat bila tengok setting blog nie ntah pape. Walaupun blog nie mcm tak terurus...ia tetap akan terus di update. Korang jangan risau! Ini memang betul2 under construction. Layan ajelah ye.



Nanti...saya yang tak berapa pakar dan tak terror bab-bab IT dan blog memblog ni akan cuba tanya sana sini utk baiki blog nie seperti asal. Huh! Rasa mahu nangis bila tengok keadaan di sini yg huru hara! Dah jenuh saya cuba utk buat layout nie mcm asal....tapi GAGAL! So, jangan GIVE UP....tengah cuba nie yg terbaik. Kalau ada otai-otai nak tolong saya baiki balik layout blog nie amat2 dialukan. Kecik tapak tangan....PICC yg mcm kat header tu saya tadahkan dengan riang ria. ha ha ha!

Tolong weh!!


CK : Sedih ar tengok blog nie...hu hu hu

2 comments:

  1. apa yg huru hara?..ok jer nie....

    ReplyDelete
  2. dah dibetulkan...he he he. Puas jugaklah menggodek bg orang yg tak bijak pandai nie...huhu

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!