Sunday, April 17, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI!!

Assalamualaikum .....



BEN ASHAARI GEGAR LAGI!!

Jom gegar...gegar....selagi boleh gegar dan selagi ada yang mampu bergegar! he he he
Dah lama tak join segmen gegar Encik Ben nie....
Layan blog dia selalu sangat dah....
Dah otai mesti ramai pengikut ye tak ..
Dan salah sorang blogger yang selalu sangat godek isi blog dia adalah saya sendiri!
Korang semua dah join belum segmen gegar ni...
kalau belum lagi,....sila kasi terjah dan bagi gegaran paling hebat kat sini!

Tutup siaran gegaran nie 14 April 2011 ... jam berapa den tak tau....



CK : Sesekali join segmen....best jer!!

13 comments:

  1. hye...

    gegar..gegar..gegar..!!!!
    gegar d sini...
    terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

    singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...jom gegar sama2...kita satu group...group 9...jemput singgah

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hye, folow me back,kita geng ! sy gegar disini. kalau free jemput la ke blog sy :) www.azieismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. ollala.. nak datang gegar sini boleh? gegaran nie boleh rasa sampai kutub utara taw. haha. salam ziarah.. =)

    ReplyDelete
  7. salam gegar =) terbabOoMMMmm!!! sambil follow sini =)

    ReplyDelete
  8. haip2...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    gegar d sini...
    BW from group 9
    salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  9. salam gegar...i follow u....geng 9

    ReplyDelete
  10. hye singgah jumpa geng group9.. jemput dtg

    http://dilabahar.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!