CIK PUAN BELOG KAYA RAYA

Cik Kamoo. Seorang isteri yang kecik molek tapi bercita-cita besar. Mudah menangis dan sensitive. Simple & Ordinary & Kadang-Kadang Extraordinary. Loving person. Loyal. Hakikatnya seorang yang pendiam. Suke gigit kuku dan order air suam. . Love traveling, cooking & blogging. Suka pada kerja sendiri. Part time blogger. Atkiners. Sentiasa berfikiran kejayaan itu datang dengan usaha yang gigih & dengan izinNya.

Belog yang asyik tayang gambar makanan sedap, sederhana sedap dan kurang sedap. Walaupun cik puan belog nie bukanlah pemakan sangat pun oghangnye. Harap maaf kalau semua ini buat korang terliur!

MEREKA YANG KAYA BERJAYA!

Thursday, April 28, 2011

DOA UNTUK DIRINDUI KEKASIH ...

Assalamualaikum ... 


“Yuhibbu Nahum Kahub Billah Wallazi Na Amanu Asyaddu Hubba Lillah Zuyyi Linnasi Hubbusyh Shahwati Minannisai Wal Bani Nawal Qanar Tiril Muqantharah”


- Ayat dari Surah An Nisa

Baca ayat ini sekali pun dah cukup untuk seharian. Ayat ini untuk merapatkan hubungan silaturrahim antara seorang individu dengan individu lain. Insya Allah orang itu akan rasa rindu dengan anda. Ayat ini juga baik dan berkesan untuk hubungan suami isteri.CK :  Amalkan untuk kebaikan jika kita  benar-benar sayangkan pasangan kita. Ikhlaslah dalam perhubungan moga kita akan kecapi bahagia yang indah di dunia ini!

* Untuk penerangan lebih baik sila rujuk kepada yang arif tentangnya.

4 comments:

  1. KAMI > nti CK semak ..

    rara > amallah utk kebaikan

    Mizzsue > nti akak scankan...insya-allah

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!

CERITA HOT SPOT!!