Saturday, May 21, 2011

Dah Bertukar STATUS! sweeet dowh ...

Assalamualaikum ...


Alhamdulillah ... dah bertukar status pun! Dari in a relationship kepada engaged! Tahniah ye. Bertuah empunya badan sebab akhirnya cinta yang disemai dan bersemi sekian lama menuju ke jalan-jalan bahagia yang sah! Bestnya ... tumpang gembira walaupun kenal sebab mereka ini fofular.

Status yang bertukar ini bukan CK ye. CK still single pringles lagi. CK bercerita pasal  penjaga gol no. 1 negara, KHAIRUL FAHMI CHE MAT dan AIMIE HARMELIA (tuan punya belog jejariruncing) yang dah pun selamat bertunang pada 17 Mei yang lalu. Sweet je tengok dorang berdua nie. Dengan majlis pertunangan yang berkonsepkan Arabian Theme.Purple color lagi! Doa semoga mereka bahagia hendaknya hingga ke hujung nyawa. Tiba-tiba tergoda dengan color purple tu. Shomel pulak tengok jejariruncing nie. Sweet sangat!

Mulalah berangan nak .... kahwin sama! ha ha ha ...CK : Tak dapat pi berfoya-foya di FUN@PPj Square ... huh! tension jer

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!