Thursday, May 5, 2011

Tak Ada Apa Yang Best

Assalamualaikum ...

Selamat Pagi kowang! Mesti semua dah jejak kaki kat officekan. Dah ngadap pc masing2 tapi bukan buat kerja pun! Ntah-ntah dok gigih blogjogging pagi-pagi nie... ha ha ha! Amik mood ... amik mood! Lom jam 8.00am lagi, so ada masa lagi nak BW kan ... jap lagi dah start buat kerja, dah takda masa nak jenguk blog dah.

Tak ada apa yg best pun CK nk kongsi. Tapi still gatal mahu hapdet jugak. Janji ada entri fresh dari ladang. Ish .. not good betullah blogger cam CK ni. Main ikut suka hapdet. Takda cerita pun nak juga gatal-gatal buat entri. Ergh ... suka CK lah kan. Ni kan blog CK ... alahai statement tak boleh blah! Sila jangan marah ... ha ha ha!

Korang breakfast apa hari ni?? Masak sendiri ke beli?? Mesti bestkan korang punya menu pagi nie. Share-sharelah dengan CK barulah bertambah best. Manatau esok-esok ada mood CK nk masak menu yang korang makan pagi nie ...

CK arini masak kuewteow goreng je! Yang simple-simple punya .. janji kenyang dan mampu bertenaga untuk buat kerja pagi nie sampai tghari. Korang jangan lupa makan pagi ye ... bak kata orang ;

Makan pagi macam santapan raja ...
Makan tengahari macam hidangan rakyat biasa ...
Makan malam macam jamahan hamba!




CK : Mohon semua pembaca blog CK sedekahkan AL-FATIHAH kepada sepupu CK, Allahyarham Muhamad Qafis bin Hashim, meninggal dunia petang semalam (lebih kurang jam 4.30 petang) di Kedah sebab kena demam denggi berdarah. Muda lagi umurnya baru 20 tahun. Tapi CK tak dapat balik .... Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan hamba Allah yang beriman dan soleh. AL-FATIHAH ...

4 comments:

  1. kak...takziah... ajal tak mengenal umur..

    ReplyDelete
  2. bekfes mkn roti mentega je .

    al-fatihah buat saudara CK ~ semoga roh nya dicucuri rahmat ~

    ReplyDelete
  3. salam takziah, Al-Fatihah. :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!