Sunday, May 29, 2011

Traffic Meningkat Walau Ditinggalkan Seharian! Terima Kasih Pembaca ...

Assalamualaikum ...

Seharian CK tinggalkan blog ni di hari cuti yang best ni. CK cuma update jam 7.50 pagi. Lepas tu langsung tak jenguk blog dah. Inchik Babah ajak CK temankan kawan dan cik tunang kepada kawan Inchik Babah jalan-jalan kat Himpunan Sejuta Belia. Nak tak nak suka tak suka kenalah CK temankan sebab CK pun kenal cik tunang kawan Inchik Babah tu. Kata tak suka jalan-jalan kat event ramai macam nie, tapi sebab dah jadi penghuni Putrajaya kenalah layan kawan-kawan yang teruja dengan setiap event yang dijalankan di sini. Kerana berjalan-jalan di Himpunan Sejuta Belia terpaksalah abaikan blog dan tak dapatlah nak blogwalking. Dah lama sangat CK tak bw! Rindu seeeeh!

Selalunya blog CK ni kalau ditinggalkan traffic dia tak adalah hebat sangat. Biasa-biasa je. CK akui traffic blog nie memang tak hebat ... sehari ada dalam 40 hingga 60 UV sahaja. Memang ala kadar sahajalah. Macam CK dah bagitahu sebelum ini, memang CK tak mampu nak bagi 50% komitmen terhadap blog. Ada masa terluang ... ada idea baru Ck akan update. 

Untuk hari ini CK tak sangka boleh dapat UV sebanyak 102 sehingga 7.00pm. Tapi UV bloggers lain mesti lagi hebat dari CK kan?? CK dapat UV 3 angka macam ini pun dah seronok! Jadi bersemangat untuk terus berblog. Satu benda dalam kepala ini, "Ada juga yang baca blog picisan macam ini". Apapun CK harap blog ini boleh bagi sesuatu yang pembaca kehendaki. Bukan semata-mata blog kosong dan suka-suka. Setiap apa ilmu baik yang CK ada Insya-Allah akan dikongsi sebab blog ini diwujudkan bukan untuk tujuan personal sepenuhnya. Personal tu ada jugak ... cuma sekadar lalu sahaja. 


Ini buktinya ... UV 102!
Tidak sehebat mana tetapi tetap memberikan semangat untuk terus menulis!


Dengan UV 100 lebih ini, buat CK tersenyum hari ini. CK belum letak target berapa UV akan dapat sehari. Buat masa sekarang nak menulis sesuka hati sahaja dan tak mahu terikat sangat dengan komitmen berblog. Apapun CK akan cuba update sekurang-kurangnya 1 atau 2 entri sehari. Terima kasih kepada yang berkunjung dan meninggalkan komen. Jasa pembaca dan bloggers lain yang singgah di sini amat-amat dihargai. Agaknya yang berkunjung blog CK hari ini tak join Himpunan Sejuta Belia kot ... he he he!



CK : Ada gambar Himpunan Sejuta Belia ... akan diupload kemudian!

9 comments:

  1. waaa bestnya....banyak orang view awk..terima kasih banyak2....kunjungi sya di blog tak seberapa tu...

    Ingin rasa memakan kari,
    Kari cendawan batang keladi;
    Girang rasa tidak terperi,
    Bertemu tuan yang baik budi.

    Mari tuan kita menari
    Menari bersama,di hari pagi
    Terima kasih ucapan di beri
    Kalau ada masa, datang lah lagi.......

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. cayob > terima kasih sudi datang!

    ReplyDelete
  3. thnx coz serbu blog rizz :) rizz da folo ck!

    ReplyDelete
  4. wahh..bestnye~tahniah2 ade ramai pmbace :)

    http://bloknoktah.blogspot.com/2011/05/hot-gila-awek-mamat-sepah.html

    ReplyDelete
  5. gary follow cne...wah...x update blog pun ble up trafic yer... apa rahsia? cucite3...

    ReplyDelete
  6. toh la..ce cite ce cite..xupdate leh naik..yg update manjang pon jenuh na naik..weee

    ReplyDelete
  7. wow. hebatnyaaa. huhu. btw, eyfa follow sini and kalau ada twitter follow eyfa kat sini okay? boleh borak-borak =)

    http://twitter.com/#!/EYFAalias

    ReplyDelete
  8. Gadisarmy > thanks folo

    Rebecca > thanks

    Gary > thanks follow taw

    Anismelon > nti ck cerita camne

    eyfa > CK jarang layan twitter...ada akaun aje tp x buka pun

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!