Thursday, June 2, 2011

Ini Semua Alasan Nak Kahwin Satu Lagi ... erghhh


Assalamualaikum …

Suatu hari seorang Menteri dan isterinya pergi merasmikan pusat pembiakan lembu Australia. Di depan hadirin.. seorang petugas dengan semangatnya menjelaskan proses pembiakan lembu ini..

"Dato dan Datin … Lembu kami ini mampu mengawan sebanyak 5 kali sehari."

Mendengar penjelasan itu dengan pantas isteri Menteri itu berbisik ke telinga suaminya.. "Dengar tu.. Lembu pun mampu mengawan sampai lima kali sehari bukan macam abang..!"

Mendengar komen isterinya itu … Menteri tersebut cuma masam muka saja. Kemudian petugas di depannya tadi meneruskan penerangan... "Lembu ini mampu mengawan dengan lima lembu betina berlainan sehari!"

Menteri dengan senyum membisik ke telinga isterinya.. "Dengar tu.. Lima kali sehari dengan lima betina yang berlainan.. bukan dengan satu betina saja.."
* Betul tak ini alasan Menteri tu nak tambah lagi satu … erghhhhh?? Ha ha ha haCK : Dah lupa dari mana CK dapat … tapi ini sekadar untuk hilang mengantuk! CK tengah mengantuk yang amat-amat!

2 comments:

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!