Sunday, June 12, 2011

Kecomelan, Kecantikan dan Kemanjaan Mu ... Buat Diri Teruja! Huh ... he he he

Assalamualaikum ...

Bestnya lepak kat rumah sorang-sorang. Layan TV dari satu channel ke satu channel sampai mata terhenti kat rancangan Ello Ello Astro Ceria 611. Tahulah bukan kanak-kanak lagi, so macam tak sesuai nak layan program macam nie. Tapi seseorang yang dalam rancangan tu buat saya terus menonton. Feel macam kanak-kanak bawah 12 tahun plak. heeeeeee

Saya memang suka dengan SI DIA dari dulu sampai sekarang. Sebab dia comel, cantik dan manja! Serius suka sangat. Pandang wajah dia memang tak jemu. Kulit dia licin, putih dan mulus. Erghhh shomel sangat! Macam doll hokey! Teringin naaaau nak jumpa. Tapi boleh ke??

Cara dia cakap heeeeeee manja hokeh!! Sweet naaau dengar!! Itu yang saya sukalah. Kalau korang tak suka pun tak pe. Memang siyes saya minat ngan dia ... "rasanya dia nie bebas segala gossip tak baikkan?? sebab tak pernah pulak dengar sebelum ni ...!"

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Saya bercerita tentang kecomelan, kecantikan dan kemanjaan
v
v
v
v
v
v
v
v

ELLY MAZLEIN

Comelkan dia ... mcm doll!!
 Uiksssss ...
 Elly Mazlein dah pun bertunang ... sepadan! Macam pinang dibelah dua
 Memang lawaaaaaaaaaa hokeh!!
 Ada orang cakap tunang Ally Iskandar wajah dia sama macam Elly Mazlein ...
Cer tengok ...sama ke wajah mereka??




CK : Sekarang sedang sambung layan cerita kanak-kanak lagi ... layan ZOO plak! Lisa Surihani ni pun cantik la ... MIA nie plak ....shomel jew!! heeeeeee

8 comments:

  1. suka elly mazlein!!! heheh. comel!!

    ReplyDelete
  2. Umedia > comel sgt dia kan ...

    ReplyDelete
  3. dah bertunang..hee..bru tahu..hikhik..yup, shes cutee..suara dia manje ok..i perempuan pon caiiirrr!!!:p

    ReplyDelete
  4. Dia mmg comel ckp pun lembut je kan...

    ReplyDelete
  5. cik kamoo..
    kak ayu pun minat si elly mazlien.. dia mmg manja gitu...

    macam perempuan melayu terakhir

    ReplyDelete
  6. dni sukaaa sanat dia sebab dia sweet bangat. suara dia tu manja.. alahai cair kalo jadi laki dia kan hehe... semoga elly bahagia ke akhir hayat, amin..


    xsabo nak tengok weddin dia lak :)

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!