Thursday, June 23, 2011

Padan Muka! Traffic Merudum ...

Assalamualaikum ...

Huwaaaaa baru dapat online! Sadisnye rasa. Bila dah separa giler blog ... tak dapat jenguk rasa macam gunung berapi nak meletup! Sesak-sesak dada ingat kat blog yang belum update.

Hari ini balik awal! Syurga beb kalau boleh sampai rumah jam 5pm. Antara nikmat hidup yang tak terucap dengan kata-kata. Sampai rumah tukar baju dan terus wash semua baju dalam bakul. Esokkan dah Jumaat ... so, semua baju kena basuh hari ini. Weekend boleh relax sikit! Syurga lagi tu ... ha ha ha!

Sambil bagi machine yang cuci semua kain baju yang ada, kita on lappy dan ngadap. Sehari tau tak dapat tengok belog kedaung nie. Rasa tak tenteram jew! Uiks ... dah peringkat teruk nie. Inilah dinamakan jiwa belog. Asal tak menulis rasa gatal hujung jari nak menekan keyboard. Huh! cam bagus nau ayat kau Cik Kamoo ooooi!

Bila petang camnie baru nak on lappy ... check traffic kat Nuffnang ... merudum! merudum! Nak tunjuk graf traffic tu pun malu tau. Ini semua gara-gara malam tadi tak sempat nak buat autopublish entry! hua hua hua ... padan muka hokeh! Leka sangat nak tidur sebab kepenatan shopping barang dapur. Sudahnya balik malam tadi ... mandi dan terus tidor. 


 [Kecewanya tengok traffic camtu ... kesian kat mereka yang datang sini! 
Sorry tau ... sbb tak update ...tiba-tiba rasa bersalahlah pulak! huk aluh ....]


Korang semua jangan jadi macam saya ... agak2 macam esok tu korang tak sempat buat entry, buatlah autopublish entry! Kurang-kurangnya pembaca yang datang tak adalah baca entry basi ... mcm saya! huh! sedih hokey ... rasa padan muka sendiri bila tengok traffic camtu!

Tapi takpa ... usaha balik kasi up traffic kaw-kaw punya!

Rindu kat korang yang selalu komen kag belog CK! Miss u'olls sesangat ....



CK : Hari ini tenang ... sebab hati tak sakit dan hari juga dapat macam-macam ilmu baru! Terima kasih Tuhan ....

1 comment:

  1. alalaaa shiannn .. takpe .. cik kamoo kan hebattt ^^

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!