Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK??

Assalamualaikum ....



Sekian lama tak joing segmen santai di belog Ben Ashaari ... sebelum mulakan kerja nie, join segmen dulu. Tajuk segmen macam best, tapi belog kedaung nie tak pasti best ke tidak pada pandangan dan bacaan korang. Sendiri jawab ye!


Kalau berminat nak join, sila klik SINI. Ataupun klik sahaja pada pic si Ben tu. Pssst ... dengar cerita si Ben dah nak jadi PAPA ... Alhamdulillah! berhasil jugak nak dapatkan cahayamata! Semoga segalanya dipermudahkan olehNya! Amin ... doa di bulan Ramadhan ni katanya dimakbulkan Allah. Semoga begitulah hendakNya.




CK : Tak sabar menunggu petang ... nak ke rumah kekanda yang sorang berbuka puasa di sana secara berjemaah!

40 comments:

  1. terjah blog best ni...
    saya join jgk

    http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  2. kita pom ada impian nak jadi papa jugak..ahaha

    ReplyDelete
  3. hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)

    jom tgk blog linda best tak???

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  4. hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  5. blog y best2..terjah dr blog abg ben ;D


    p/s : mntak tlg boleh? hoho..http://farhah88.blogspot.com/2011/08/kawan-kawan-bloggernak-mintak-tolong.html

    ReplyDelete
  6. pinky blog:)

    http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  7. lagi best.. wohoho.. lagi best wohoho..:P (nyanyi ikut iklan myvi ) singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

    ReplyDelete
  8. hi awak! saya singgah dari segmen yang sama! :D

    http://salwaismail.blogspot.com

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  9. join dan follow awak pinky ^_^

    ReplyDelete
  10. first time singgah sini nk tengok kot2 ada yg best :)

    ReplyDelete
  11. singgah dr segmen BA hehehe

    http://encikizzul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  12. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  13. Salam..

    singgah dr segmen bro ben..

    jom jenguk belog sy best ke x??

    klo sudi jom kite folo memfolo..

    http://mrspuex.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  14. datang stalk tuan blog :D hehe :D singgah dari blog encik ben :)

    ReplyDelete
  15. woot2..datang sini :)
    http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  16. singgah sini..best la blog ni ^_^

    jom tengok blog anis best ke x? hehehe

    http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  17. salam kenalan ... dari belog abg beben ... Qaseh singgah sini...

    ReplyDelete
  18. singgah dri segmen abg ben ..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  19. mieya datang singgah sini

    http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  20. singgah blog best

    http://amoipunyebelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

    new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

    ReplyDelete
  22. OST SINNGAH SAHUR
    c/o singgah-singgah...
    singgah sahur...

    kalo nak blog ni jadi lagi best..
    letak blog saya dalam bloglist awak

    ben ashaari tanya blog saya best tak

    ReplyDelete
  23. hello..singgah dri segmen ben ashaari..
    blog awk best..:)

    ReplyDelete
  24. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    blog best..eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  25. singgah dtg mengunjungi belog besh2 dari segmen BA nih :)

    http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  26. terjah dari segmen yg sama...
    saya suka...suka sangat blog ni..
    best...

    already follow u..

    http://zulfattah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. salam kenal....sy blogger baru...;d..dari segmen BA...;d

    ReplyDelete
  28. dtg sini nak huru hara blog yg best
    hehe :D
    selamat berkenalan tuan punye blog

    http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    best x blog kami??hee

    ReplyDelete
  29. salam kenal...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...done follow u n nice blog....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

    ReplyDelete
  30. Hyeee...

    Salam perkenalan, ^^

    datang menjengah walopun tertinggal ketapi nak join, huhu..

    kalo nak dudel free, singgah la ^__^

    ReplyDelete
  31. dtg menerjah sbb blog nie best....
    hehehe...

    follow skali...

    http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

    ReplyDelete
  32. Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
    Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

    jemput datang sini..

    http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  33. Hai awak!! :)

    Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  34. hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

    http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  35. hai tuan belog comel-lawa-best heee. jom jenjalan. dari segmen BA. follow awak. :)

    ilagula.blogspot.com

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!