Thursday, September 29, 2011

KONSERT KEMUNCAK RAYA SURIA fm @ PUTRAJAYA

Assalamualaikum ....

Suria FM dengan kerjasama Perbadanan Putrajaya (PPj) akan menganjurkan Konsert Kemuncak Raya Suria FM pada 01 Oktober 2011, bermula pada jam 3.00 petang sehingga jam 12.00 malam, di Dataran Putrajaya, Presint 3,  Putrajaya.

Bagi penganjuran konsert ini, 2 lorong jalan di Hadapan Kompleks PPj dan Istana Kehakiman bagi laluan persimpangan lampu isyarat dari WISMA TANI sehingga lampu isyarat JABATAN PENDAFTARAN NEGARA (JPN), Presint 3 akan ditutup sementara oleh pihak PPj mulai 29 hingga 30 September (Khamis hingga Jumaat) (Hanya satu lorong jalan akan dibuka bagi tujuan laluan di kawasan tersebut pada tarikh-tarikh tersebut).

Kedua-dua belah laluan ini akan ditutup sepenuhnya bermula pada jam 5.00 ptg. 30 September 2011 (Jumaat) sehingga jam 4.00 ptg. 02 Oktober 2011 (Ahad).

Penutupan jalan ini adalah untuk memberi laluan kepada kerja-kerja logistik oleh pihak Suria FM.CK : Nak pergi ... tak pergi ... nak pergi ... tak pergi?? ermmmmm

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!