Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER

Assalamualaikum ...



Salam 1Malaysia dan Selamat Hari Deepavali!


Segmen Ben sempena Deepavali ... [KLIK]





Blog aku simple. Mungkin humble jugak macam tuan dia. Mungkinlah. Aku pun ada keinginan nak jadikan blog aku ni extra ordinary macam blog-blog yang lain yang super duper extra ordinary. Ini memang impian aku dalam dunia blog. Aku wujudkan blog kedaung ini sebab minat aku menulis. Dulu aku tulis diary, sekarang ada blog, aku tak perlu simpan diary secara hardcopy! Penuh almari aku dengan diary kang. Dengan blog, boleh share macam-macam dengan pembaca! Itu yang aku suka. Sharing is loving kot.



Idola aku dalam dunia belog .... adalah mereka! 



[aku teruja setiap kali membaca hasil tulis dia. cukup jujur. terpancar keikhlasan menulis]


[pendapat dia memang buat aku fikir berkali-kali. aku suka cara dia yang menulis dengan berani dari hati]







done!!




CK : Breakfast roti lapis daging lagi.


35 comments:

  1. Genk datang sini
    Datang dari segmen yang sama
    Datang nak ziarah rakan blogger ^^

    ReplyDelete
  2. hii.. comel writing awak..

    saya pun dah join kat sini:

    http://syokkahwin.com/blog/2011/10/26/ben-ashaari-dan-rakan-blogger/

    ReplyDelete
  3. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

    ReplyDelete
  4. krupp krapp kunyah muruku jom meriahkan segmen ni :)

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Hye hye !
    Miera datang dr segmen yang sama .
    Jemput singgah ke blog miera :)

    ReplyDelete
  6. singgah sini dari segmen yang sama. jom singgah balik,

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    happy blogging ;)

    ReplyDelete
  7. salam kenal, nak sampai jadikan diari mungkin Lia tak kot..hihihi..

    happy blogging.

    ReplyDelete
  8. ye jiran...Qaseh pown join jgk contest nie...

    ReplyDelete
  9. sgah cni dr segmen yg sama ..hihihi

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! Blog ini memang simple dan nampak kemas! Sedap mata memandang. :)

    # Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger ;
    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html

    ReplyDelete
  11. jalan2 sini :)

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  12. hye ! dri segmen sma ^^
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Salam kenalan, Pjaz singgah sini =) dari blog abg ben ^____^

    ReplyDelete
  14. singgah sini dari segmen yang sama. dah lama dah follow kamu. hehehe .. jom tinggah blog saya pulak.

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. selamt berkenalan :) ..
    saya dari blog abg ben :)

    ReplyDelete
  16. salam kenalan! dri segmen abg beng!

    ReplyDelete
  17. singgah dr segmen ben ashari..
    selamat berkenalan..nice blog!!
    happy blogging ya!

    p/s: nnt datang lawat blog kite tau

    http://safiyahezora.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal..

    x sempat join segmen ni..

    sama la saya pun dulu suka tulis diary

    hepi blogging ek ^___^

    ReplyDelete
  19. blogwalking :) dari segmen abg ben . suda follow meyh , jom ikod cik eyqa jalan-2 :)
    http://sweetlikecuppycake.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. follow here dr segmen abg ben.

    http://i-love-the-way-i-am.blogspot.com/2011/10/segmen-ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  21. Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  22. Salam. Singgah dan follow. Dari segmen bro Ben :)

    jom singgah : http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan.. jom singgah blog saya
    http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan :))

    sggh dr segmen
    ada kelapangan sggh la blog sy yer :)

    http://cinta-hakiqi.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  26. salam ziarah.dr segmen yg sama.baru berkesempatan blogwalking.hehe
    ayu dh follow.jemput2 la singgah kat blog ayu pula^^

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!