Thursday, October 27, 2011

Mak Aih ... Banyaknye!!

Assalamualaikum ...



Selalunya tiap-tiap pagi, blog aku nie dah ada entry dan ada sahaja aku nak bercerita dah share dengan korang. Tengahari  pun ada satu entry. Tapi lepas Deepavali, petang nie baru aku nak up satu entry. Nampak sangat busy yang teramat.


Bila sign in je blog, terus ke dashboard ... "mak aih! banyaknya comment". Teruja la sket, sepanjang berblog takde pun nak terima comment sebanyak nie. hu hu. Aku memang suka sangat kalau pembaca datang dan tinggalkan komen. Rasa dihargai. Semua komen datang dari segmen Ben. Bagus juga join segmen nie. Kenal ramai blogger yang baik-baik, comel-comel dan hensem-hensem jugak. ngeh ngeh. 

.
.
.
.
.
.
.




32 comments! I like ...





CK : Hari nie rasa tak menang tangan .... malam nie nak pergi open house Deepavali, baru1Malaysia ... kan ... kan ...

6 comments:

  1. farah > suka dan teruja sekali nie


    Mr. A > itulah..kalau setiap entry cmnie kan best. baru syiok berblog kan...

    ReplyDelete
  2. terasa semangat bila setiap kali entry ada orang singgah dan komen kan ^_^

    ReplyDelete
  3. Asyikin > itulah...rasa nak terus up entry setiap masa je....best tak komen byk2

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!