Friday, December 16, 2011

Pandu Uji Kereta Mewah Dan Menang Hadiah Bertuah .... Mahu Dak?

Assalamualaikum ...
Hadiah untuk semua pemandu .... termasuk aku juga. Kan aku nie pemandu yang agak berhemah. ngeh ngeh ngeh! Teringin pandu kereta mewah? Volkswagen ingin raikan sesuatu yang indah dengan korang semua. 


Tawaran sehingga 31 Disember 2011, korang boleh pandu uji kereta mewah seperti VW Polo, Golf or Passat CC at any Volkswagen showroom terdekat kemudian alami kemewahan dan pemanduan yang menakjubkan. 

Yang aku tahu Volkswagen showroom terdekat dengan aku, dekat IKEA!! Try pandu uji, then layan Ikea plak. Boleh??Tawaran sah hingga 31 Disember 2011 sahaja, korang berminat ... JOM KLIK DI SINI! Selain korang boleh try pandu kereta mewah nie, kepada 10 pemenang bertuah yang sertai pertandingan musim ini akan berpeluang memenangi Ipad2 jugak!! Seronoknye ....


Korang tak teringin ke test drive W Polo, Golf or Passat CC??? Kalau teringin .... [KLIK], untuk penuhi keinginan .... test drive ajelah. Tapi manatau kot dapat Ipad2!!CK : Bestnye kalau dapat sebuahkan ....

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!