Friday, February 17, 2012

Segmen: "Tambah Follower Sampai Pengsan"

Assalamualaikum ....






Aku sedang cuba untuk memengsankan diri dengan tambah followers yang ada! Hati tengah bercelaru dan makan hati dengan kengkawan opis den nie ar .... so, dok saja-saja join segmen tambah follower sampai pengsan untuk ubat hati yang sedikit rasa duka lara. 



Harap tak pengsanlah bila followers bertambah ... kang sapa pula nak hapdate blog kedaung aku nie kan .. kan ...


Sapa yang teruja nak join, sila klik KAT SINI!







CK : Malam nie kalau rajin kena wat entry luahan perasaan!!

41 comments:

  1. hi,...datang dari segmen pengsan-pengsan misslyzeer....jom singgah ^_^

    ReplyDelete
  2. http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    dah folow

    ReplyDelete
  3. hai..lezza dah follow sini. thanks sudi join this segmen. have a nice day =)

    ReplyDelete
  4. singgah & follow dr segmn sama :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  6. Singgah sini ! Done follow :)

    Salam sahabat :)

    http://anakgadischot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  7. Dari segmen sama...Done follow..:)

    Singgah sini..
    http://gumoks.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam kenal sudah follow blog ini dr segmen yg sama

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal sudah follow blog ini dr segmen yg sama

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  10. Asalamualaikum tuan blog .

    Singgahh sni yee . Peace ^^v

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. singgah loncat2 kat sini

    http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen yg sama.
    Follow awak :)

    ReplyDelete
  13. follow dari segmen yg same http://iniidopaku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  14. visit here and follow ;)

    dari segmen yg sama :
    http://missrieyaieanurhidayah.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  15. atiey dtg dari segmen yg sama.btw done follow & baca entri awak.kalau free jomla singgah blog Atiey :)

    ReplyDelete
  16. hai..linda dari segmen same..follow sini n klik ur nuffnang..:)

    ReplyDelete
  17. dr segmen yg sama..salam perkenalan

    ReplyDelete
  18. singgah & follow dr segmen yg sama
    follow sini :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  19. haii...dari segmen yg sama juga :) done follow u. . jemput singgah :)

    http://farnajwa.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  20. Datang dari blog Leeza
    Salam kenal & jemput singgah --> Blog Rilek-Rilek

    ReplyDelete
  21. singgah disini dari segmen yg sama..
    jemput lawat blog sy ea ^_^

    http://www.pakpis.com

    ReplyDelete
  22. folo dari segmen yang sama
    .................................
    salam ukhwah
    .................................

    ReplyDelete
  23. hai dtg melawat, salam perkenala. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
  24. salam and hai. huda singgah sini untuk follow dan singgah jugak. hehe.
    salam perkenalan.
    >>>http://nurfarahudahud.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html<<<

    ReplyDelete
  25. hye .. saya dtg dari segmen yang sama. jemput dtg ke blog saya ya. ;)

    http://princessrosesdiary2012.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  26. Salam~
    Singgah dr segmen yang sama n dah follow cnie. ^^

    Jum ke blog Cik Fiza pulak n follow sekali. Hee :DD

    LINK :: http://ulatcomeywarnawarni.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    **Salam Perkenalan n Hepy blogging ya ! :)

    ReplyDelete
  27. selamat bersegmen.happy blogging n gudluck dear (",)

    ReplyDelete
  28. Hai..Lezza singgah sini melawat my precious follower sambil jentik2 iklan nuff dia..x pa kan =p

    ReplyDelete
  29. dr segmn yg same..blogwalking+follow

    ReplyDelete
  30. singgah sini , dari segmen same . done follow ! :)

    ReplyDelete
  31. salam..hye dear :) sye dtg dri segmen yg sama.. (list 20) num 1..done follow + clik ur nuff + heartbeat also..hit me back dear ;)


    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  32. http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    singgah dari segmen sama

    ReplyDelete
  33. http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    singgah dari segmen sama

    ReplyDelete
  34. sudi2 follow sy juge yea ;)
    http://zyraroxx.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. hi, saya dah followdan dari segmen yg sama. harap lepas ni awak dan anda anda semua yg membaca akan follow saya pula.. :)

    http://fazlinakhalina.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  36. salam, singgah sini..follow me back k..
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
  37. singgh sini

    http://aisyalieza.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    done follow u.. kalau sudi dtglah keblog saya juga.. ^^

    ReplyDelete
  38. follow dr segmen yg sma (:
    jemput datang ~

    ReplyDelete
  39. singgah sini n follow ^^

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  40. follow here .... dari SEGMEN TAMBAH FOLLOWER SAMPAI PENGSAN ..... :)

    ReplyDelete
  41. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!