CIK PUAN BELOG KAYA RAYA

Cik Kamoo. Seorang isteri yang kecik molek tapi bercita-cita besar. Mudah menangis dan sensitive. Simple & Ordinary & Kadang-Kadang Extraordinary. Loving person. Loyal. Hakikatnya seorang yang pendiam. Suke gigit kuku dan order air suam. . Love traveling, cooking & blogging. Suka pada kerja sendiri. Part time blogger. Atkiners. Sentiasa berfikiran kejayaan itu datang dengan usaha yang gigih & dengan izinNya.

Belog yang asyik tayang gambar makanan sedap, sederhana sedap dan kurang sedap. Walaupun cik puan belog nie bukanlah pemakan sangat pun oghangnye. Harap maaf kalau semua ini buat korang terliur!

MEREKA YANG KAYA BERJAYA!

Saturday, March 31, 2012

PENGIRAAN PEMINDAHAN GAJI DI BAWAH PEKELILING PERKHIDMATAN BIL. 1/2012

Assalamualaikum ...


Untuk Penjawat Awam yang nak kira gaji sendiri di bawah Sistem Saraan Malaysia 2012 ... boleh klik link di bawah. Pengiraan pemindahan gaji ini dibuat oleh Jabatan Perkhidmatan Awam sendiri. 
So, jom sama-sama kira!

Syukur ALHAMDULILLAH di atas rezeki yang diberi oleh Allah Ta'ala. Sama sama kita manfaa ke arah kebaikan. Jangan dilupa pada yang susah ya!

CK : Aku plan dapat pelarasan gaji nie nak kasi ayah untuk buat grill rumah. So, ayah aku tak perlu keluarkan simpanan dia lagi. Tong-tong sorang sikit.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!

CERITA HOT SPOT!!