Thursday, June 7, 2012

KARI AYAM KERING .... nyum nyum!

Assalamualaikum ...











Bangun 6.30am, keletang keletung dekat dapur!

Teringin sangat nak makan kari ayam kering ... walau bukan nasik, tapi dapat rasa kari ayamkering ni pun dah cukup!


Tak sabar nak tunggu time berbuka puasa petang nie. Balik kerja tak perlu terkejar memasak .. cuma panaskan.


Nanti, aku share recipe ... dan story dekat korang sedap ke idak kari nie???







CK : Sedih dengan kamooooooo!!!


7 comments:

  1. glup!!!tertelan air liuuurrrrrr :)

    ReplyDelete
  2. nampak macam sedap tu. hihi :D

    ReplyDelete
  3. @:: Mrs.Eady :: CK pun telah air liuq gak nie, tak merasa pun lagi

    ReplyDelete
  4. @zuhaida nooo komen, sbb tak rasa pun lagi

    ReplyDelete
  5. @wahida hahahaha ... lap air liuq dulu ya

    ReplyDelete
  6. aduh terliur sudah tapi napernya minyak sampai meladung tue...huhuhu

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!