Tuesday, August 7, 2012

MEE TONGGEK

Assalamualaikum ...






Hidup orang bujang, kalau tak sempat balik rumah untuk masak ... berbuka puasa dengan mee tonggek pun dah cukup Alhamdulillah. Mee tonggek RM2 ... plus dengan ayam bakar taharah dekat Presint 2. Ayam bakar nie tak sedap, sedap lagi ayam bakar bara sebelah dia. Balik awal plak taukey dia aritu.



Walaupun mee tonggek ni nampak simple, hitam berkicap tapi rasa dia sedap biarpun buko puasa sensorang tetap laju aku makan. Berbaloi dengan harga RM2. Esok kalau dah ada suami, boleh berbuka puasa makan mee tonggek lagi ke?? Baik melantak sekarang apa yang kita suka, walaupun simple dan macam tak cukup makan gayanye ... ha ha ha





CK : Bila kena berbuka sensorang, mee tonggek tu rasa macam pizza pepperoni je .. kah kah kah!!

12 comments:

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!