Tuesday, November 20, 2012

LAPAQ

Assalamualaikum ...




Dah pukul 1am skang nie ...
Mata kuyu giler menahan mengantuk ...

Nak tidur .... tapi masalahnya skang, perut aku plak lapaq!
Walhal dah dinner dengan murtabak kot tadi separuh.
Air pun dah melantak dekat 1L!!

Hai perut, kenapa plak malam nie ko buat lapaq plak ... selalu tak makan ok je, baik je ko.
Tup tup malam nie plak ko minta makankan
Tengah-tengah malam bute nie mana nak cari makan
Nak masak jangan haraplah, mata pun susah nak buka luas-luas!


Alahai ... tidur ajelah! Agak-agak tidur dalam keadaan perut lapaq boleh tidur lena dak weh???





CK : ZzzzzZzzzzz

5 comments:

  1. kalau tengah malam lapar kena makan gak kalau tak,tak lena tidur..huhu..sabar je la ye.

    ReplyDelete
  2. lapaq bila terjaga dri tdr agak menyeksakan jugak..

    ReplyDelete
  3. selalu jugak akak ni, kalau tido lambat mesti lapaq!!.

    akak makan juga buat alas perut. tunggu jap 1/2 jam cam tu baru zzz...
    maklumlah anak menyusu . risau lak nanti dia pun laor sama..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!