Tuesday, March 5, 2013

SENANG NAK PEGANG

Assalamualaikum ....







1st time jumpa cup yang boleh masukkan pemegang plastik macam dalam gambar
So, menjakun sekejap aku. Senang nak pegang lepas nie.
Peniaga yang jual air dekat event-event Putrajaya pun tak bagi pemegang plastik macam nie
Tapi, peniaga dekat pasar malam Desa Pinggiran boleh sediakan pemegang plastik nie


Senanglah nak jinjing pasnie ... takdelah berlengas tangan lagi. he he he




 
CK : Teknologi adakalanye memudahkan, adamasanya merosakkan!

12 comments:

  1. biase kesai mahal je ade mcm ni tapi skrg dah merata boleh jumpe dah org bagi plastik air mcm ni..senangggg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, tapi sy baru je jumpa pemegang camnie

      Delete
  2. skang mmg ramai peniaga yg guna plastik pemegang camni. selalu dpt masa beli minuman kt cool blog. hehe. senang nk pegang kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah merasa cool blog... so akk tatau ttg kewujudan plastik nie

      Delete
  3. org kita ni kalau boleh dah senang, nak senang lagi. bukan kata sesiapa, kata diri sendiri juga.

    ReplyDelete
  4. Akak dah jumpa di Kota Bharu tahun lepas. Air panas pun dia letak tangkai mcm nie. Pandai kan. Plastik pun jimat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...mmg pandai dan takdelag menyusahkan kita nk bawa tumpah ke hape ke

      Delete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!