Thursday, July 25, 2013

HATTAN DAN BEKAS ISTERI, ARIANIE BERSATU KEMBALI

Assalamualaikum ...
Alhamdulillah, akhirnya bersatu kembali Hattan dan bekas isterinya, Arianie. Skang dah isteri semulalah. Demi anak. Sapa kata kalau kita berpisah, tiada ruang untuk kembali. Kadangkala kemaafan itu yang menjernihkan segala suasana yang ada. Dan sebenarnya, jodoh itu memang sudah tertulis buat mereka. Bak kata orang terpisah tujuah lautan atau tujuh lapisan tanah sekalipun, kalau sudah jodoh tak ke mana ... 

Minat pulak tengok baju yang dipakai Arianie. Paling suka part kain dia tu. Warna pun sweet. Design cantik dan menarik. Untunglah badan langsing dan tinggi. Pakai apa pun nampak cantik dan terletak aje. Eh, kalau bertudung proper aku rasa Arianie nie lagi lawa.


Apapun, Tahniah buat Hattan dan isteri. Semoga Ramadan tahun ini bawa kegembiraan buat mereka dan semoga jodoh mereka ini hingga ke syurga. Ameeen.CK : Kalau dah jodoh ... Ustaz Kazem!

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!