Sunday, May 10, 2015

SEGMEN BLOGWALKING CUTI SEMESTER BY PARINH

Assalamualaikum ...


Dah lama aku tak join segmen dan GA kat blog. Masa awal-awal blogging dulu, memang beriya join macam-macam segmen. Siap bersengkang mata lagi. Dulu bujang, skang dah ada anak ... bersengkang mata pun untuk anak dan hasben ajelah. kehkehkeh!

Setelah sekian lama tak join segmen, ni tetiba teringin plak nak join segmen blogwalking cuti semester by Parinh nie. Syarat-syaratnye ...

Syarat-syarat :


1 . Follow Blog : Blog Parihh

2 . Follow Google+ : Mad Parihh

3 . Like Page : Blog Parihh Dot Com

4 . Follow Instagram : Parihh

Copy paste banner kat bawah tu dan letakkan tajuk ' Segmen Blogwalking Cuti Semestar By Parihh ' . 

Kalau korang teringin nak join, juz click je banner kat atas nie,

Hadiahnye tak menarik sangat bagi korang kot, tapi kalau bagi blogger memang menarik! Boleh up kan traffic blog korang. Memang aku suke ... hehehehe... ;

Review Blog : 5 pemenang

Bloglist : 10 pemenang

okeylah kan .... kecik tapak tangan, PICC tu aku tadahkan kalau blogger nie review blog aku! hahahaha. Angan tak sudah aku nie ...



p/s : Hari ni dok rumah, kelek Iskandar sambil kemas dapur persiapan nak sambut Ramadan!

20 comments:

  1. Assalamualaikum . Hehee . inshaAllah kalau terkena review blog pada blog ni . Hehee .

    Terima kasih sudi join segmen anjuran dari Blog Parihh . Semoga dapat kita berkenalan dengan para blogger lain selain dapat sedikit banyak menambah backlink dan trafik ke blog kita :)

    p/s : Senarai peserta akan diupdate dalam masa terdekat

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen sama. Done follow :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  3. Datang lawat dari segmen sama

    http://www.wayneharraz.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  4. Singgah melawat di sini..Dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  5. datang dr segmen yg sama... Hye !!

    http://www.bakul2011.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

    Nak jadi sponsor contest Ira tak ? Hope sudi :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

    ReplyDelete
  7. Hi datang dari segmen yang sama :D
    Btw done follow!
    http://lakiterok.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan..
    Usha-usha kat sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  9. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  10. Singgah datang dari segmen sama :) gudluck

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  11. Hi, singgah dan follow sini dari segmen sama, good luck!

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  12. Salam Singgah dari segmen yang sama... Good Luck :)
    dari blogger (^_^)
    http://manzofficial95.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  13. jenjalan dr segmen yg sama http://www.kakgojes.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama.. jom join contest ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/contest-saya-nak-hadiah-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  16. singgah bw dari segmen yg sama
    selamat berblogwalking

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-cuti-semestar-by.html

    ReplyDelete
  17. Singgah blogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-blowalking-cuti-semestar-by-parihh.html

    ReplyDelete

Tinggalkan komen di sini ... Terima kasih ;=)

MAKLUMAN : Jangan Tinggalkan Komen Berbentuk URL Link. Komen Berbentuk URL Link Akan Di Delete Bagi Mengelak Blog Ini Dianggap Sebagai "BLOG SPAM" Oleh Pihak Google!